Grillad flankstek med krossad färskpotatis och jordgubbssalsa
Flankstek är en populär styckningsdetalj att grilla på sommaren. Tack vare att den är jämntjock går den snabbt att grilla.
Glazad fläskkarré med matig korngrynssallad
Sugen på något gott att grilla? Glazad fläskkarré med matig korngrynssallad är en sommarrätt som passar fint till grillen.
Grillad picanha med potatissallad
Picanha, också kallad rostlock med kappa eller rostbiffslock, är en lite annorlunda detalj från nöt. Här serveras grillad picanha med potatissallad.
Caesarsallad med pluma
En klassisk caesarsallad görs med kyckling. Här hittar du en uppdaterad caesarsallad med pluma – alltså kött av gris. Pluman är oväntat läcker och god.
Hamburgare med vitlökmajjo och karamelliserad lök
Hur gott är det inte med nygrillade hamburgare? Dessa hamburgare med vitlökmajjo och karamelliserad lök är lätta att svänga ihop.
Grillade högrevsspett med sweet chili och bönsalsa
Sugen på grillat? Dessa grillade högrevsspett med sweet chili och bönsalsa är perfekt sommarmat. Både spett och sallad kan förberedas.
Tunnbrödsrulle med potatissallad, rödkål och rostad lök
Korv med bröd är trevlig mat att äta ute, men varför inte variera korvgrillningen med en god tunnbrödsrulle med potatissallad, rödkål och rostad lök?
Cola-Yaki Burnt Ends
Servera i Cola-Yaki burnt ends i baguette med sesam slaw, picklad rödlök och hot sauce.
St Louis revben med aprikos- och jalapeñoglaze
St Louis-revben med aprikos och jalapeñoglaze är det perfekta långkoket för lata sommardagar.
Entrecote reversed sear med chimichurri och friterad krossad potatis
Testa att laga entrecote reversed sear i röken. Servera med chimichurri och friterad smashed potatoes så har du en lyxig middag att bjuda på.
Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.
Chimichurrimarinerad grillad picanha med rökt paprika- och chilismör
Gillar du chimichurri? Då måste du testa grillad picanha som marinerats i chimichurri.
Laga något gott med…
Nya recept
Ramen med chashu
Ramen, som är en japansk soppa, är gott att servera som värmande middag. Denna ramen med chashu passar både till helg och vardag.
Fläsklägg i wok med grönsaker och äggnudlar
Fläsklägg är en prisvärd och smakrik styckningsdetalj som kan användas i många rätter. Här samsas fläsklägg i en wok med grönsaker och äggnudlar.
Pasta med fläskytterfilé, champinjoner och soltorkade tomater
Denna pasta med fläskytterfilé, champinjoner och soltorkade tomater är en god och lyxig husmansrätt som passar perfekt att laga till helgen.
Falukorv i ugn med senap, ost och äpple
Falukorv i ugn är en av våra mest klassiska husmansrätter. Här samsas falukorv i ugn med senap, ost och äpple. Gott och perfekt som vardagsmat!
Lågtempad nötstek i ugn med potatispuré och svampsås
En lågtempad nötstek i ugn med potatispuré och svampsås passar fint till helgen. Hemligheten till en mör stek är att tillaga den på lägre temperatur.
Köttfärsgratäng med potatis, morötter och broccoli
Denna köttfärsgratäng med potatis, morötter och broccoli är enkel, smart och smidig vardagsmat – och förstås god! Den kan med fördel göras i förväg
Våra mest populära recept
Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.
Grytstek av fransyska
Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.
Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.
Utvalda recept
Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.
Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.
Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.