
Emils färspannkaka
En riktig favorit hos barnen är Emils goda färspannkaka som toppas med köttfärsröra och gratineras med ost. Många brukar uppskatta att den är snabblagad.
Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.
Kinesiska lejonhuvuden med vitkålswok
Kinesiska lejonhuvuden är stora köttbullar och har fått sitt namn tack vare köttbullarnas storlek. Här serveras kinesiska lejonhuvuden med vitkålswok vilket blir en en enkel och god middagsrätt.
Quiche Lorraine
Quiche Lorraine är en klassisk paj med tärningar av ost och rökt sidfläsk. Tillaga den i förväg, och servera med en enkel sallad till.
Kinafärs
Kinafärs är en snabblagad och god vardagsrätt. Du lagar färsen med sås och grönsaker i en och samma panna. Sedan serveras den med fluffigt jasminris till.
Ost- och skinksallad Parisienne
Denna ost- och skinksallad Parisienne är en klassisk sallad från det franska köket. Servera den en fin sommardag som en lättare middag.
Kasslergratäng med potatis, purjolök och ost
Denna kasslergratäng med potatis, purjolök och ost är lätt att laga. Varva alla ingredienserna i en ugnsform och ställ in i ugnen. Svårare än så blir det knappast.
Pasta Carbonara på rökt picnicbog
I den här rätten gör vi en krämig pasta carbonara på rökt picnicbog. Det blir både gott och snabblagat.
Laga något gott med…
Nya recept

Fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd
Denna fläskschnitzel med gurkdressing, krispiga grönsaker och naanbröd är en härlig och fräsch rätt som är svår att motstå.

Fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad
Denna fräscha och krispiga middagsrätt bestående av fläskschnitzel med caesarsmör och grönsallad passar när som helst på året.

Smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar
Det danska smörrebrödet är en hel måltid i form av en macka. Servera den som lunch eller kvällsmål. Här serveras den danska klassikern smörrebröd med fläskfilé, ärtpuré och salta mandlar.

Cassoulet med lammlägg
Cassoulet med lammlägg är en traditionell bön- och köttgryta från Languedoc i södra Frankrike , en riktigt mustig och rustik maträtt som värmer gott.

Fläskkarré i massaman curry med vildris
Denna fläskkarré i massaman curry med vildris bjuder på smaker och inspiration hämtade från det thailändska köket. Det här är riktig cross cooking.

Fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi
Griskött och kål är väldigt goda kamrater. Här serveras fläskfilémedaljonger med grönkål och gnocchi.
Våra mest populära recept

Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.

Stekt oxfilé i skivor
Det här receptet kan du använda som grund för all typ av stekt oxfilé i skivor.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.