
Quinoasallad med broccoli och strimlat innanlår av färsk skinka
Quinoasallad med broccoli och strimlat innanlår av färsk skinka är en matig och god middagsrätt.
Thaisoppa med innanlår av skinka, lime, ingefära och kokosmjölk
Denna thaisoppa med innanlår av skinka, lime, ingefära och kokosmjölk görs av svenskt innanlår och får sällskap av thailändska smaker.
Satayspett på chilikryddad fransyska av skinka med blomkålscouscous
Dessa satayspett på chilikryddad fransyska av skinka med blomkålscouscous är god och enkel middagsmat.
Senapsstekta fläskkotletter med pasta och smörstekt purjolök
Dessa senapsstekta fläskkotletter med pasta och smörstekt purjolök är en god middagsrätt som är enkel att laga.
Ramen med fläskkotlett och shiitake
Nudlar, kött, svamp och grönsaker i en buljong blir denna ramen med fläskkotlett och shiitake. Gott och värmande.
Thailändsk sallad med risnudlar, wokad fläskfärs och kål
Precis som i all mat från det thailändska köket går denna sallad med risnudlar, wokad fläskfärs och kål snabbt att tillaga. Förbered gärna ingredienserna
Wok med strimlat innanlår av skinka, matvete och yoghurt med örter
Denna wok med strimlat innanlår av skinka, matvete och yoghurt med örter är en god rätt att svänga ihop till kvällens middag.
Gnocchi med bacon, broccoli och mozzarella
Gnocchi med bacon, broccoli och mozzarella passar fint som vardagsmat. Här steks broccolin tillsammans med vitlök och bacon.
Galette med fläskfärs, ricotta och lök
Det här är en läcker och snabblagad galette med fläskfärs, ricotta och lök som görs med färdig smördeg. Servera den som en liten kvällsrätt eller på buffé.
Baconfylld fläskkarré med sparris, örtmajonnäs och tomater
Detta recept på baconfylld fläskkarré med sparris, örtmajonnäs och tomater är ett härligt middagsrecept som kan tillagas i ugn eller på grillen.
Tomatpaj med kryddig fläskfilé, mynta och basilika
Denna tomatpaj med kryddig fläskfilé, mynta och basilika är en superenkel tomatpaj tillagad av färdig smördeg toppad med kryddig fläskfilé.
Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.
Laga något gott med…
Nya recept

Örtstekt lammstek med gotländsk saffransrisotto
Örtstekt lammstek med gotländsk saffransrisotto och svensk hårdost är en härligt värmande rustik höstmiddag med recept av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015.

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Ögonsnacks till Halloween
Vill du bjuda på något gott och enkelt men samtidigt lagom läskigt är dessa ögonsnacks till Halloween nästan ett måste.

Läskig tacospindel
Laga en läskig tacospindel till Halloween. Servera med klassiska tillbehör som sallad, gräddfil, salsa och ärtmole.

Cola-Yaki Burnt Ends
Servera i Cola-Yaki burnt ends i baguette med sesam slaw, picklad rödlök och hot sauce.

St Louis revben med aprikos- och jalapeñoglaze
St Louis-revben med aprikos och jalapeñoglaze är det perfekta långkoket för lata sommardagar.
Våra mest populära recept

Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.

Pannbiff med löksky
Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis.
Utvalda recept

Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.

Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.