Recept
  • Griskött

  • Nötkött

  • Lammkött

  • Kalvkött

  • Chark

  • Typ av måltid

  • Säsong / Tema

  • Tillagning

  • Kriterier

  • Världens kök

Fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad

Fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad

När man gör detta recept på fläskkotlett med potatismos och fänkålssallad får fläskkotletterna ligga i marinad efter stekning och dra till sig smakerna.

Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron

Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron

Ribollita på griskind med kål, bönor och saltad citron passar fint som värmande vardagsmat. Ribollita är en klassisk soppa från Toscana i Italien.

Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor

Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor

Denna Pork miso ramen med vitlöksstekta räkor och sojamarinerade äggulor serveras med spänstiga nudlar, krämiga äggulor och söta räkor.

Fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi

Fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi

Dessa fläskfilémedaljonger med kålpuré och kimchi är en rätt som har hämtat inspiration från det koreanska köket.

Rosmarinkryddad fläskkotlett med citrondressing, broccoli och ost

Rosmarinkryddad fläskkotlett med citrondressing, broccoli och ost

Rosmarinkryddad fläskkotlett med citrondressing, broccoli och ost är en otroligt snabblagad ”piatto unico”.

Nuggets av fläskfilé med örthummus

Nuggets av fläskfilé med örthummus

Dessa nuggets av fläskfilé med örthummus är snabbmat på det sofistikerade, smakfulla och mättande sättet. Planera att köttet ska marinera 1 timme.

Fläskkarré med rotmos och kålsallad

Fläskkarré med rotmos och kålsallad

Fläskkarré är bra kött som håller sig smakfullt och saftigt under långkok tack vare sin rika marmorering – här i fläskkarré med rotmos och kålsallad.

Chili con carne Chili con carne på grisbog med korngrynmed gris, korngryn, crème fraiche och koriander

Chili con carne på grisbog med korngryn

Med inspiration från den amerikanska södern hittar du här en variant av klassikern chili con carne på grisbog med korngryn.

Frikadeller i currysås med korngryn och mynta

Frikadeller i currysås med korngryn och mynta

Dessa frikadeller i currysås med korngryn och mynta är en riktigt härlig och smakrik rätt att laga till vardagsmiddagen.

Råraka med krispigt fläsk, picklade grönsaker och pepparrotskräm

Råraka med krispigt fläsk, picklade grönsaker och pepparrotskräm

Råraka med krispigt fläsk, picklade grönsaker och pepparrotskräm är riktig husmanskost när det är som bäst.

Lapskojs på griskind med vitkål och potatis

Lapskojs på griskind med vitkål och potatis

Det här är ett danskt recept på lapskojs på griskind med vitkål och potatis som serveras med rödbetor, rågbröd och pepparrot.

Tagine på fläskkarré med bulgursallad

Tagine på fläskkarré med bulgursallad

Tagine är en kryddig gryta från Nordafrika. Här hittar du vår variant av tagine på fläskkarré med bulgursallad.

Laga något gott med…

Nya recept

Grillad picanha med potatissallad

Grillad picanha med potatissallad

Picanha, också kallad rostlock med kappa eller rostbiffslock, är en lite annorlunda detalj från nöt. Här serveras grillad picanha med potatissallad.

Caesarsallad med pluma

Caesarsallad med pluma

En klassisk caesarsallad görs med kyckling. Här hittar du en uppdaterad caesarsallad med pluma – alltså kött av gris. Pluman är oväntat läcker och god.

Våra mest populära recept

Tacopaj med ärtmole

Tacopaj med ärtmole

Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis. 

Utvalda recept

Mumiekorvar

Mumiekorvar

Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.

Rulla till toppen