Laga något gott med…
Nya recept
Kroketter på slarvsylta med pepparmajonnäs
Krämiga och frasiga kroketter på slarvsylta passar perfekt som tilltugg till champagne. Första rätten i Desirée Jaks nyårsmeny med svenskt kött.
Lammtartar på smörstekt bröd med smetana
Thomas Sjögren har skapat denna lammtartar på smörstekt bröd med smetana, cornichons, torkade tomater.
Örtstekt lammstek med gotländsk saffransrisotto
Örtstekt lammstek med gotländsk saffransrisotto och svensk hårdost är en härligt värmande rustik höstmiddag med recept av Thomas Sjögren, Årets Kock 2015.
Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.
Ögonsnacks till Halloween
Vill du bjuda på något gott och enkelt men samtidigt lagom läskigt är dessa ögonsnacks till Halloween nästan ett måste.
Läskig tacospindel
Laga en läskig tacospindel till Halloween. Servera med klassiska tillbehör som sallad, gräddfil, salsa och ärtmole.
Våra mest populära recept
Tacopaj med ärtmole
Tacopaj med ärtmole blir perfekt till fredagsmyset för både stora och små. Ärtmolen är en guacamole som blir klimatsmart när den görs på svenska ärtor istället för avokado.
Flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås
Till detta recept på flankstek i ugn med rostade rotfrukter och örtig gräddsås bryner man först köttet i en stekpanna och lagar sedan klart det i ugnen.
Grytstek av fransyska
Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.
Utvalda recept
Mumiekorvar
Bjud på dessa gulliga mumiekorvar på Halloween och festen är räddad. De är enkla och snabba att göra men resultatet blir så fint.
Spicy bacon med sirachasirap och äppelströssel
Testa att laga Spicy Bacon med sirachasirap och äppelströssel, ett härligt BBQ-recept av Johan Åkerberg.
Rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål
Här är ett höstlyxigt recept på rosmarinstekta lammracks med pumpapuré, kryddig portvinssås, belugalinser och svartkål.