Recept
  • Griskött

  • Nötkött

  • Lammkött

  • Kalvkött

  • Chark

  • Typ av måltid

  • Säsong / Tema

  • Tillagning

  • Kriterier

  • Världens kök

Pannkakssnurror

Pannkakssnurror är trevligt att bjuda på som förrätt eller mingelmat. De är också praktiska att packa i matsäckskorgen till utflykten. 

Hemlagad paté med cumberlandgelé

Paté med ett lager gelé överst känns alltid extra lyxigt. Servera som förrätt eller på buffé. 

Seekh Kebab Larkana

Träkolsgrillade spett med färs kryddad med härliga, mustiga kryddor. Servera antingen som varmrätt med bulgursallad, eller som förrätt. I Indien och Pakistan serveras de här spetten med raita och naanbröd.

Laga något gott med…

NYA RECEPT

Barbequespjäll från Memphis

Barbequespjäll från Memphis

Så här gör du barbecuespjäll från Memphis alltså revbensspjäll på äkta amerikanskt vis och givetvis ska dessa serveras med en krämig cole slaw.

våra mest populära recept

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky är en klassiker i det svenska köket. En riktig husmansrätt. Servera med kokt potatis, lingon och pressgurka på klassiskt vis. 

Grytstek av fransyska

Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.

UTVALDA RECEPT

Kålpudding med pressgurka

Kålpudding

Kålpudding är en härlig husmansrätt som du kan passa på att laga under hösten när vitkålen är som finast.

Scroll to Top