Recept
  • Griskött

  • Nötkött

  • Lammkött

  • Kalvkött

  • Chark

  • Typ av måltid

  • Säsong / Tema

  • Tillagning

  • Kriterier

  • Världens kök

Kassler i rågbröd

En härlig macka på rågbröd med nystekta skivor av kassler, pepparrotsdressing och gröna blad. Vill du ta med mackan på utflykt passar det att packa bröd och grönsaker och grilla kasslerskivorna på engångsgrill.

Kasslergratäng

Ibland har du kanske annat för dig än att stå vid spisen. Då passar det med en allt i ett-låda som du bara skjutsar in i ugnen och tar fram klar att äta en timme senare. I den här lådan är det kassler, potatis och ost. 

Kassler i grillpanna med het färskoströra

Det här är en riktig sommarlunch som du kan fixa till snabbt med hjälp av en grillpanna. 

Kassler med zucchini-makaroner i syrlig dressing

Makaronerna kokas med zucchini och de små tornen hålls ihop av den smälta osten. När du värmer kasslern lägger du i kryddor i kastrullen och får på så sätt en härlig sås på köpet. En snabblagad och välsmakande vardagsrätt. 

Drömkassler

Det är lite 70-tals-retro över den här rätten. Den är en trevlig och välsmakande lunch eller middag, och passar såväl till vardags som till lite festligare tillfällen. Rätten kan också lagas av rimmad skinka, till exempel helgskinka. 

Pizzamacka på polarkaka med strimlad kassler och rucola

Ett enkelt och snabbt sätt att få en god, varm pizzamacka. Om du har barnasinnet kvar kan du dekorera pizzamackan som en glad gubbe. 

Pumpasoppa med strimlad kassler

Kassler är en praktisk och användbar styckningsdetalj som passar fint att använda till lite av varje . Här i en soppa. 

Mozzarellakassler på purjolöksbädd med rödvinssky

Värm ugnen till 200º. Krydda köttet med malen vitpeppar. Fräs lök och purjolök i olja, tillsätt tomater och krydda med salt och peppar. Lägg fräset …

Nudelwok med kassler

Skär kasslern i fina strimlor. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av. Koka broccoli och blomkål ca 5 minuter och blanda …

Laga något gott med…

NYA RECEPT

våra mest populära recept

Grytstek av fransyska

Grytstek av fransyska är festligt och gott. Varför inte satsa på en härlig grytstek till festen eller nyårsafton? Det är både enkelt och lyxigt.

Fläskpannkaka med lingon

Fläskpannkaka med lingon

Fläskpannkaka med lingon är en riktig husmansrätt, som är enkel att tillaga. Perfekt att göra om du fått sidfläsk över och dessutom riktig budgetmat.

UTVALDA RECEPT

Kålpudding med pressgurka

Kålpudding

Kålpudding är en härlig husmansrätt som du kan passa på att laga under hösten när vitkålen är som finast.

Scroll to Top