Hoppa till innehåll
Huvudmeny
Aktuellt
Visa / dölj menyn
Nyheter
Pressrum
Blogg
Statistik och Grafik
Köttpodden
Köpa & tillaga
Visa / dölj menyn
Recept
Styckdetaljer
Charkuterier
Tillaga kött
Förvara kött
Köpa kött
Köttskolan
Köttkvalitet
Grilla svenskt
Miljö och klimat
Visa / dölj menyn
Varför svenskt kött?
Kan kött vara hållbart?
Kött och klimat
Biologisk mångfald
Mark- och resursanvändning
Vattenanvändning
Hur kan vi minska matsvinnet?
Vad gör branschen?
#BliSvego
Kött och hälsa
Visa / dölj menyn
Är det okej att äta kött?
Hur mycket kött äter vi?
Vilka näringsämnen finns i kött?
Järn i kött
500 gram i veckan
Djuruppfödning
Visa / dölj menyn
Allt du vill veta om svensk djuruppfödning
Antibiotika och resistenta bakterier
Varför ska man välja svenskt griskött?
Varför ska man välja svenskt lammkött?
Varför ska man välja svenskt nötkött?
Mjölkkoraser och köttraser
Kontakt
Visa / dölj menyn
Om oss
Frågor och svar
Verksamhet
Beställ/Ladda ner
Vi sponsrar
Sök
Sök efter:
Hem
Om kött
Styckningsdetaljer
Kalv
Charkuterier
Charkuterier
Charkuteri betyder beredd produkt av kött. Den mest kända charkuteriprodukten av kalv är kalvsylta.
Läs om tillsatser i charkprodukter
Relaterade artiklar
Charkuterier
Charkuterier
Charkuterier
Gris
Benfri kotlettrad (Ytterfilé)
Blod
Bog
Bogblad
Charkuteri
Filé
Fjälster, späck och ister
Flintastek
Fläskkotletter
Färs
Grisfötter
Grishuvud
Griskind
Grytbitar
Halsbit
Hjärta
Karré
Kotlettrad med svål
Lever
Lägg
Njure
Pingvinklubba
Pluma
Racks
Sida och tunna revben
Skinka
Späck
Tjocka revben
Tunga
Nöt
Biffrad med kappa
Bog
Bogbladsplatta
Bogrulle
Bringa
Bringa med ben
Bringspets
Charkuterier
Entrecote
Filé
Fjäderbladsbog
Flankstek
Flappstek
Fransyska
Grytbitar
Hjärta
Högrev
Innanlår
Innanmat
Lägg
Lever
Liten bogstek
Lövbiff
Mellangärde
Märgben
Nötfärs
Njurtapp
Oxkind
Oxsvans
Revbensstek
Rostas
Rostbiff
Rostlock med kappa
Rulle
Skomakarbit
Talg
Tunga
Ytterlår
Yttre bringfäste
Lamm
Benfri kotlettrad
Bog
Bog benfri
Bringa
Bräss
Charkuterier
Entrecote
Grytbitar
Innanmat
Innerfilé
Lammfärs
Lammkotletter
Lever
Lägg
Nacke benfri
Njure
Racks
Rostbiff
Rostbiff med kappa
Rygg och hals
Sadel
Stek
Talg
Trippelstek
Tunga
Tunnbringa
Ytterfilé
Kalv
Benfri kotlettrad (Ytterfilé)
Bog och hals
Charkuterier
Filé
Fransyska
Färs
Grytbitar
Innanlår
Innanmat
Kalventrecôte
Kotlett
Lägg
Rostbiff
Sadel
Tunnbringa
Ytterfilé
Ytterlår
Amerikanska styckningsdetaljer på svenska
På svensktkott.se använder vi oss av cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Läs mer om vår personuppgiftspolicy!
Okej, jag förstår!
Scroll to Top