Därför blev vi Sveriges bästa kött- och charkuteriavdelning 2013

Priset som Sveriges bästa kött- och charkuteriavdelning för 2013
på Dagligvarugalan är hedrande och det tar vi emot med mycket stor glädje.

Det påverkar oss otroligt mycket i vårt fortsatta arbete, då vi får bekräftelse
på att det vi gör uppskattas mycket. Inte bara av våra kunder, utan även av
kunder till våra konkurrenter, som tillfälligt kommer förbi och handlar, även om de av olika skäl inte kan göra det kontinuerligt. De säger att de tydligt märker
skillnaden!

Det påverkar oss otroligt mycket i vårt fortsatta arbete, då vi får bekräftelse
på att det vi gör uppskattas mycket.

Priset på Dagligvarugalan handlade sammanfattningsvis om två
avgörande frågor om hur nöjd kunden var med det bemötande och de råd och
service de fick och kvaliteten på köttet som de köpt.

På Kvantum Kungsbacka har vi parallellt med att vi vuxit, koncentrerat oss på närproducerat svenskt kvalitetskött och det är
något som våra kunder uppskattat mycket och som våra konkurrenter inte haft
möjlighet att erbjuda på samma sätt. 

Jag
tycker att det är viktigt att sätta svensk kvalitet före ett billigt pris för
att kunden ska bli nöjd, för man får ju som sagt vad man betalar för.

Vårt fina kvalitetskött från gris levererades
av Svenska Gårdar från slakthuset i Göteborg när vi fick priset. Köttet kom från gården Stommen Long, från bönderna Anders Wiberg och Daniel Stensson som 2011 blev
utsedda till årets grisbönder. De är ett levande bevis på att omsorg om både
djur och miljö lönar sig i Sverige och de är samtidigt ett föredöme och
ambassadörer för svensk grisproduktion och för Kvantums kunder.

När det sen gäller nötkött så har vi valt Årnäs som är ett
äkta Halländskt närproducerat kött från Varberg av den långhåriga rasen
Highland Cattle. Detta säljer vi bara i den manuella köttdisken. Men som
om inte det var nog så finns även närproducerat nötkött som heter Kungskött av
rasen Blonde från Benny Johansson från Isakstorpet i Fjärås som styckas och
alltid packas på blå tråg för att underlätta för kunden att hitta det.

Jag
tycker att det är viktigt att sätta svensk kvalitet före ett billigt pris för
att kunden ska bli nöjd, för man får ju som sagt vad man betalar för.

Relaterade artiklar

About The Author