Lär mer om kött i nya Köttskolan.se

Köttskolan.se är ny, digital, gratis och innehåller grundutbildningar om kött. Det är över 50 korta, enkla lektioner som går att följa via mobil, padda eller dator.

I Köttskolan kan man följa en utbildningsplan och skaffa sig kunskap i egen takt och efter eget intresse. När man genomfört en utbildning följer ett prov och när det är avklarat får man diplom.

Du kan på ett enkelt sätt få mer kunskap om kött som råvara, mat och näring, samt information om det svenska köttet. Köttskolan innehåller utbildningar i att välja, laga och hantera kött samt utbildningar om kött och näring och fördelarna med det svenska köttet och även en specialutbildning för butiksmedarbetare.

Så funkar köttskolan.se

Titta gärna runt på köttskolans olika utbildningar, kurser och lektioner för att bilda dig en uppfattning om innehållet. Du kan när som helst påbörja en utbildning och komma tillbaka till den när du vill. Det är gratis och du väljer själv omfattning och vilken tid du vill lägga ner. För att kunna göra ett prov efter genomförd utbildning behöver du registrera dig. Efter avklarat prov får du ett personligt diplom.

Finansiellt stöd

Köttskolan finansieras med stöd av Europeiska Unionen i Interreg Öresund-Kattegat-Skagerak European Regional Development Fund inom projektet Efterfrågedriven innovation för högre kvalitet på nöt- och lammkött.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email